پشتیبانی



معمولا سازندگان نرم افزار ها مبلغی را سالیانه یا ماهیانه و حتی ساعتی، بابت هزینه پشتیبانی از نرم افزار خود دریافت می کنند. این مبلغ بسته به خدماتی که آنها ارائه می دهند متفاوت است. چون این هزینه ها بعد از فروش نرم افزار دریافت می شود، از این رو ، به آن هزینه پشتیبانی می گویند.

هر شركت نرم افزاری موجود در كشور كه اقدام به تولید نرم‌افزارهایی نظیر نرم افزار حسابداری، نرم افزار CRM و... یا هر نرم افزاری که نیاز به پشتیبانی داشته باشد می‌نماید، با توجه به زمانی كه برای طراحی نرم‌افزارهایش صرف كرده است و همچنین امكانات آن نرم‌افزار و البته با توجه به برند خود و سیاست‌های داخلی‌اش، اقدام به قیمت گذاری هزینه پشتیبانی خود می‌نماید.

این قیمت‌ها بر اساس پارامترهای تخصصی توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای تعیین می‌گردد. این سازمان طبق ماده 12 قانون پدیدآورندگان نرم‌افزارهای رایانه ای جهت ساماندهی و نظم دادن به بازار رایانه‌ای كشور دارای وظایفی بوده و طبق بند 12 ماده 65 آیین نامه تشكیل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مصوب دولت، اختیار قانونی برای تعیین قیمت خدمات حوزه فناوری اطلاعات دارا می‌باشد.

 

 

 

الزام پشتیبانی برای مشتری



وقتی شما نرم افزاری را تهیه می کنید، علی الخصوص زمانی که قرار است سالهای متمادی از آن استفاده کنید، قطعا زمان هایی پیش می آید که در فعالیت آن نرم افزار خللی وارد می شود و شما برای رفع مشکل، نیاز به کمک و دانش سازنده آن نرم افزار دارید. یا در بخش هایی نیاز به راهنمایی دارید، یا احساس کرده اید با افزودن آیتم جدیدی به نرم افزار کار کردن با آن برای شما و سایر استفاده کنندگان ساده تر خواهد شد. در این حالات بحث پشتیبانی مطرح میشود و شما می بایست جزء مشتریان شامل پشتیبانی باشید.

 

 

 

الزام پشتیبانی برای سازنده



طبیعتا نرم افزار بدون پشتیبانی به درد مشتری نمی خورد. هر شرکتی که نرم افزاری را ارائه می دهد باید با قدرت و شجاعت پشت آن بایستد و از آن دفاع کند و چنانچه مشکلی برایش پیش آمد آنرا رفع کند.

همه به این موضوع واقفند که پاسخگویی و پشتیبانی کردن از نرم افزار زمان می برد و افرادی باید حضور داشته باشند و این زمان را صرف کنند تا مشکلات مشتریان را حل کنند. طبیعیست بکار گیری این افراد و زمانی که صرف می شود برای شرکت هزینه بر هستند.

از آنجایی که مشتری در زمان خرید فقط هزینه نرم افزار را پرداخت می کند و نه هزینه دیگری، طبیعتا شرکت سازنده چاره ای جز دریافت حق پشتیبانی از مشتری را ندارد و اگر مشتری هزینه پشتیبانی را پرداخت نکند قطعا شرکت سازنده نرم افزار هم نمی تواند این هزینه را خودش متحمل شود و در نتیجه یا پشتیبانی انجام نمیشود و یا به صورت ناقص صورت میگیرد که عملا خود مشتری زیان می بیند.

بطور خلاصه پشتیبانی نرم افزار لنمیس شامل موارد زیر است :

  • پاسخگویی در قبال مشکلات احتمالی پیش آمده برای مشتریان
  • رفع مشکلات مربوط به نرم افزار و رفع باگ های احتمالی
  • به روز رسانی مداوم نرم افزار و ارتقا آن
  • افزودن بخش های کاربردی جدید برای نیازهای جدید
  • بهبود کارایی و امکانات موجود نرم افزار

 

 

 

Consultation request
به خـانـواده بـزرگ لـنمیـس بپیوندید.
لنمیس؛ مدیریت یکپارچه آموزشگاه