مدیریت ترم نرم افزار مدیریت آموزشگاه

مدیریت ترم ها

 

یکی از دسته بندی های مهم در آموزشگاه برای کلاس بندی، ثبت نام، ثبت اسناد مالی آموزشگاه و... تعریف ترم می باشد.

معمولا بازه زمانی هر ترم بر اساس شروع و پایان دوره ها یا کد کلاس ها تعیین می شود. میتوان ترم را بر اساس ماه ، فصل ، نیمسال ، سال کامل نامگذاری کرد.

نکته مهم : چه زمانی باید ترم جدید را ایجاد کنیم ؟

جواب این سوال بستگی به نوع آموزشگاه دارد ، برای درک بهتر یک مثال می زنیم ، در صورتی که در یک آموزشگاه دوره های مختلفی با بازه های زمانی مختلفی برگزار شود ، طول یک دوره (ترم) را بر اساس کوتاه ترین کلاس در نظر می گیریم ، به عنوان مثال اگر ما 3 کلاس داشته باشیم (دوره A به مدت 2 ماه ، دوره B به مدت 4 ماه ، دوره C به مدت 6 ماه) ، می بایست ترم را بر اساس دوره های کلاس A و بصورت هر 2 ماه ایجاد کنیم. با این تعریف ما در ابتدای هر ترم ، کلاس های دوره A را تعریف میکنیم و دو ترم درمیان کلاس های دوره B را برگزار می کنیم و سه ترم درمیان کلاس های دوره C را برگزار میکنیم.

 

جهت ایجاد ترم کافیست بر روی دکمه   کلیک کرده و اطلاعات مربوطه را طبق تصویر زیر تکمیل نمائید.

Help photo

در تعریف نام ترم می توانید حداکثر از 50 کاراکتر استفاده نمائید و ثبت این مورد الزامیست، پس از مشخص کردن سال بایستی تاریخ شروع ترم را نیز مشخص کنید(الزامی).

شروع ترم به این معنی است که زمان شروع تمامی کد کلاس هایی که در این ترم تعریف میشوند می بایست از تاریخ شروع ترم به بعد باشند و نمی توانند جلسه یا کلاسی را قبل از تاریخ شروع ترم ایجاد کرد.

نکته
  • تعريف ترم جزو اطلاعات پایه است و برای تمامی شعب مشترک است.
  • زمانی باید ترمی را ایجاد کنید که میخواهید فراگيران را در کد کلاس جدید ثبت نام کنید.
  • این امکان وجود دارد که طول بازه اتمام کدهای کلاس ما با هم یکسان نباشد و هر کدام در یک تاریخ به پایان برسند، بنابراین می بایست زمان شروع کد کلاس را در نظر بگیرید و بر اساس آن ترم را ایجاد کنيد.
  • در تمام گزارشات نرم افزار امکان فیلتر بر اساس ترم هم وجود دارد(در قسمت نوار پايين صفحه)، پس از مدتی تعداد ترم های ایجاد شده در موسسات زیاد شده و برای راحتی کار میتوان ترم های گذشته را آرشیو کرد (مطابق تصوير زير) تا در نتیجه فیلترینگ نیازی به نمایش تمام ترم ها نباشد.
 
Help photo